ARoS kunstmuseum

Optjen op til 10 % cashback

Kunst i Århus

ARoS’ ambition er at blive blandt de 10 væsentligste kunstmuseer i verden. Dette skal ske ved at gøre tingene på nye og utraditionelle måder, hvor museet blandt andet spiller sammen med det omgivende samfund.

Derudover har ARoS etableret ARoS Triennial, der løb af stablen første gang i 2017, dedikeret en hel etage til formidlingscentret ARoS Public og har planer om at udvide museet, så der er plads til flere mennesker og mere kunst.

ARoS har fire store særgallerier, et ARoS Focus-galleri og en etage med installationskunst. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon.

Kunstunivers til hjernen og hjertet

ARoS er et perfekt sted til socialt samvær. Det er et sted, hvor publikum får nye perspektiver og rum til at udvide horisonten. I alt hvad ARoS gør, ønsker museet at fremstå med appel, relevans og integritet. Derfor er ARoS et fantastisk univers for både hjerte og hjerne. At se på kunst er nemlig som at stå på en trampolin. Man er nødt til at bevæge sig for at få noget ud af det, og efter et stykke tid, vil man hoppe højere og se mere af verden. Det er, hvad kunst handler om på ARoS.

Køb årskort, og optjen 10 % i cashback

Med Cashback optjener du 10 % cashback på årskort.