ARoS

Optjen 10 % på årskort

Et af Nordeuropas største og mest besøgte kunstmuseer

ARoS er med sine 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Hvert år modtager ARoS omkring én million besøgende, hvilket gør det til det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien.

Et mentalt fitnesscenter for hele familien

ARoS er et perfekt sted til socialt samvær hele året. Det er et sted, hvor publikum får nye perspektiver og rum til at udvide horisonten. I alt hvad ARoS gør, ønsker museet at fremstå med appel, relevans og integritet. Derfor er ARoS et fantastisk univers for både hjerte og hjerne. At se på kunst er nemlig som at stå på en trampolin. Man er nødt til at bevæge sig for at få noget ud af det, og efter et stykke tid, vil man hoppe højere og se mere af verden. Det er, hvad kunst handler om på ARoS. Det er mentalt fitness.

Tag et smut forbi AroS Shop, café og orangeri

Efter du har kigget på kunst, kan du besøge ARoS Marked og nyde en lækker kop kaffe, få en bid mad og shoppe i ARoS shoppen eller i orangeriet, hvor der altid er en ret til 100 kroner eller 3 retter til 200 kroner på hverdagsaftener fra kl. 17-21.


Brug en dag på ARoS – det giver både spændende oplevelser, motion for hjernen og – som altid – 10 % cashback på årskortet.