Rejs med Detur på charterrejse til sydens sol

Optjen op til 15 % cashback

Rejser for hele familien

Detur arrangerer charterrejser til Grækenland, Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Herudover arrangerer de ligeledes rejser inden for golf, konferencer, fodboldture, kulturrundrejser, krydstogter og meget mere.

Deturs rejsemål

Du kan rejse til Tyrket med Detur stort set året rundt. I Tyrkiet har sydkysten i mange år været blandt favoritterne på programmet: Antalya, Alanya, Belek, Side og Kemer. Og i den sydvestlige del med Bodrum og Marmaris lige midt i den tyrkiske skærgård. 

Detur arrangerer ligeledes rejser til Kreta i Grækenland, og her kan du vælge mellem mange skønne rejsemål på den vestlige del. Kreta er og bliver en feriefavorit sammen Rhodos, som også findes på Deturs sommerprogram.

I vintersæsonen finder du rejser til Egypten, hvor der er rig mulighed for at nyde Rødehavets fantastiske strande samtidig med mulighed for snorkling og dykning.

Deturs samlede erfaring som rejsearrangør er stor, og kender derfor rejsemålene bedre end de fleste. Hvor du end vælger at tage med på rejse, bliver du taget med derhen, hvor solen skinner.

Rejs med Detur, og optjen 5 % i cashback

Med Cashback optjener du 5 % hos Detur, når du booker og betaler med dit Visa kort på Detur.dk