BCOPENHAGEN

Optjen 4 % i cashback, hver gang du handler i webshoppen eller den fysiske butik.
Optjen
4 %

Verdensberømt dansk lyd og design
Der er noget særligt over Bang & Olufsen. Det tidløse design og den prisvindende lyd er ikke kun kendt og eftertragtet inden for vores egne landegrænser men over hele verden. Hos BCOPENHAGEN kan du købe det nyeste inden for Bang & Olufsen både online og i den fysiske butik på Frederiksberg. Teamet bag BCOPENHAGEN har tilsammen 103 års erfaring i branchen, så de ved, hvad de taler om, og de hjælper dig gerne på vej.

Luk omverdenen ude med Beoplay
Beoplay er Bang & Olufsens serie af bærbare Bluetooth-højttalere og hovedtelefoner, der både rummer in-ear og over-ear-versioner. Alle modeller er udformet i et eksklusivt design, hvor lyd og udtryk er i højsædet. Mange af dem er udstyret med den smarte støjreduktionsteknologi, ANC, som du selv kan slå til eller fra med en enkelt berøring. På den måde kan du frit fordybe dig i en god lydbog, din yndlingspodcast eller din favoritmusik uden forstyrrelser.

Kompetent vejledning og fordele ved alle køb
Med afsæt i mange års erfaring og viden om Bang & Olufsen-produkter, står personalet på Frederiksberg altid klar til at vejlede dig til den bedste løsning. De er 100 % opdaterede på den nyeste avancerede teknologi inden for både lyd og billede, og de giver sig gerne god tid til en gennemgang, når du besøger butikken. Når du køber produkter hos BCOPENHAGEN, optjener du 4 % i cashback med dit Visa-kort fra Spar Nord – uanset om du handler via webshoppen eller i den fysiske forretning på Frederiksberg. Du kan altid se aktuelle tilbud og kampagner lige her.