Bichel Vine

Optjen 5 %, hver gang du handler.
Optjen
5 %

Der findes rigtig mange gode, danske vinformidlere med både fysiske butikker og webshops. Men Bichel Vine kan noget helt særligt. De samarbejder med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer og formår på den måde at forene nogle af de absolut bedste vine med udsøgte spiselige specialiteter.

Testvindere og topanmeldte vine

Bichel har et af Danmarks bedste vinsortimenter. Vægten er lagt på vine fra mindre topproducenter, hvor alle involverede selv har haft en finger med i produktionen lige fra jord til bord. Udvalget er kåret til Danmarks bedste vinsortiment, og Bichel jagter hele tiden morgendagens kultproducent. Det kan ses på de mange testvindere og topanmeldte vine i butikken.

Specialiteter med smag

Som supplement til de smagfulde vine tilbyder Bichel lækre specialiteter fra hele verden. Prøv fx Italiens bedste parmesan, forførende fransk roquefort eller skinke og pølser fra spanske sortfodssvin, der er perfekte følgesvende til et rigtig godt glas vin. Har du lyst, kan du toppe oplevelsen med en kop peruviansk kaffe eller en specialøl fra det danske mikrobryggeri Bøgedal.

Optjen 5 % i cashback, hver gang du handler hos Bichel Vine.