Bisgaard Vinhandel

Optjen 6 %, hver gang du handler.
Optjen
6 %

En verden af vine
Den rutinerede vinkender vil ofte vide præcis hvilken vin, der falder i vedkommendes smag. Derfor er det rart at kunne købe netop den flaske uden unødigt fyld – og måske ovenikøbet spare lidt penge ved at købe en hel kasse eller to. Men som lidt mere ydmyg vinelsker, der enten ikke har fundet favoritten eller bare gerne vil smage lidt af det hele, er en smagekasse ideel. Heldigvis har Bisgaard Vinhandel begge dele, så både amatøren og kenderen kan få en herlig vinoplevelse. Prøv fx de sammensatte kasser Smag på Italien, Smag på verden, eller find din favoritvin til en god pris.

Te, kaffe og lækre specialiteter
Udover et stort udvalg af vine, bobler og spiritus forhandler Bisgaard Vinhandel også masser af andre spændende lækkerier. Du finder fx gaveæsker med kvalitetschokolade, lakrids fra Johan Bülow og en lang række af spændende tevarianter og eksotiske kaffebønner.

Hurtig levering og fri fragt
Når du handler online, leveres din ordre på 1-2 hverdage, og hvis du køber for mere end 500,-, så er fragten gratis. Hver gang du handler i webshoppen eller den fysiske butik i Støvring, optjener du 6 % i cashback.