Chapter

Optjen 10 % hver eneste måned
Optjen
10 %

Tusindvis af titler
Chapter er Danmarks nye lydbogsapp sat i søen af bogbranchen selv. Med appen ved hånden kan du lade dig inspirere af forfatterne selv, se redaktørernes håndplukkede lister og udvælge din næste bog blandt tusindvis af titler – også de nyeste. Er du mest til krimi, sport, biografier eller børnebøger? Det betyder faktisk ikke så meget, for med Chapter kan alle være med. Genrekataloget favner nemlig så bredt, at de fleste finder noget, de kan lide. Og du behøver heller ikke at læse hele tiden for at være sikker på, at det kan betale sig.

Til læsehesten og de lejlighedsvise
Læser man meget, er det rigtig rart med et abonnement uden begrænsninger. Det får du med Chapter One, der ovenikøbet også giver rabat på fysiske bøger. Men hvis du ikke læser helt så ofte, så skulle du overveje Chapter Flex. Her får du som noget unikt 12 timers forbrug hver måned, og du behøver ikke at stresse, hvis du ikke når at bruge det hele – det bliver nemlig automatisk overført til næste måned. Både One og Flex er naturligvis helt uden binding, og uanset hvilket abonnement du vælger, optjener du 10 % i cashback hver eneste måned.

Læs og lyt 45 dage gratis
Chapter sikrer dig underholdning helt ind i det nye år! Lige nu kan du nemlig få hele 45 dage gratis ved at følge linket her. Der er ingen binding, og du kan afmelde dig når som helst.