Craft Makers Collective

Optjen 10 % i cashback på alle dine ordrer.
Optjen
10 %

Craft beer fra Danmarks bedste mikrobryggerier
Danmark er et fantastisk land for ølentusiaster, fordi landkortet er spækket med spændende bryggerier, der virkelig gør sig umage. Craft Makers Collective har samlet nogle af de allerbedste, så du bl.a. kan smage specialøl fra bryggerier som Amager Bryghus, Gamma Brewing, To Øl, Åben og mange flere, der alle er kendte og elskede for at turde eksperimentere med sammensætningen af vand, gær, humle og malt. Du får altså andet og mere end den sædvanlige pilsner fra supermarkedet.

Find din nye favoritflaske
I Craft Makers Collectives webshop finder du også spiritus som gin, rom og whisky fra populære mærker som Copenhagen Winery, Skotlander, Northern Lights Spirits, Stone Grange Distillery og Den Klodsede Bjørn. Find din favoritflaske, eller opdag en helt ny og spændende variant i det store sortiment.

Vær med til Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning
Den 13. november blænder Craft Makers Collective op for Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning for 7. gang. Der venter flere timers underholdning og øl fra 12 forskellige danske bryggerier fordelt over et smagsspektrum, der spænder vidt og tester dine smagssanser. Køb din smagekasse nu, så du er sikker på at kunne være med – der bliver nemlig ofte udsolgt. Som medlem af Spar Nord cashback får du 10 % af beløbet tilbage i cashback, når du bestiller fra Craft Makers Collective.