eesy

Optjen 10 % i cashback på mobilregningen hver måned.
Optjen
10 %

Bare mobil – intet overflødigt fyld
Der findes masser af mobilabonnementer, hvor du får streaming, musik, lydbøger eller andet underholdning inkluderet i dit abonnement. Sådan er det ikke med eesy – det er bare mobil. Her behøver du ikke vælge imellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld, som du betaler ekstra for, men alligevel aldrig bruger. Priserne starter fra 109,- pr. måned, og der er ingen oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding og ingen overraskelser med småt.

Bedste dækning og hurtigste net
eesy er en del af Nuuday, hvilket betyder, at de kan tilbyde Danmarks bedste mobilnetværk. eesys abonnenter er op til 60 % hurtigere end brugerne af andre mobilnetværk, så de slipper for ventetid, og samtidig er dækningen fra TDC-netværket det bredeste og mest stabile i landet. Alle abonnementer giver fri tale og data, der kan bruges i såvel Danmark som på dine rejser i EU.

Få første måned gratis
Frem til d. 5. oktober har eesy et skarpt tilbud på deres abonnementer. Du kan nemlig få første måned af dit nye abonnement gratis, og det gælder, uanset hvilket af abonnementerne du vælger.