Femilet

Optjen 10 % i cashback, hver gang du handler i butikkerne eller i webshoppen.
Optjen
10 %

Din krop – dit lingeri
Hver eneste kvindekrop er forskellig. Helt sin egen. Og helt perfekt. Femilet giver rum til diversitet. Til kropslig mangfoldighed. Til at fremhæve din unikke personlighed og altid være præcis den kvinde, du er. På Femilet.dk og i de 18 Femilet-butikker finder du fx mærkerne Femilet, Chantelle, Passionata og Livera. Fire unikke brands med hver sine individuelle kollektioner, hver sin historie, hver sin stil – og hvert sit prispunkt.

Find din pasform, stil, farve og funktion
Med Femilet, Chantelle, Passionata og Livera får du fire helt særlige tilgange til at fylde din dag med velvære indefra – for eksempel med den bløde komfort i Soft feel fra Femilet og SoftStretch fra Chantelle. Hver eneste dag udforsker og udfordrer de dygtige designere nye veje til at understøtte kvindekroppens individualitet, mangfoldighed og skønhed. Nye veje til at give dig endnu mere frihed til at være dig selv og til at vælge din foretrukne pasform, stil, farve og funktion.

Velkommen til en verden af skønhed og velvære. Til enhver følelse. Enhver alder. Enhver form. Enhver dig. Du optjener 10 % i cashback i alle butikkerne, og når du handler via webshoppen.