Frederik IX Studios

Optjen 20 %, hver gang du handler
Optjen
20 %

”Du er megasej, Louise”. ”Du er jo det, man kalder for en vaskeægte power-kvinde”.”Du er virkelig en af de skarpeste, vi har set herinde”. De fem løver stod i kø med rosende ord til 28-årige Louise Mygind Andersen fra Aalborg, da hun i februar 2021 lagde vejen forbi Tv-programmet Løvens Hule med sit smykkebrand Frederik IX. Og det er der mange gode grunde til.


Klassisk, kongeligt inspireret stil

Kong Frederik IX var kendt som folkets konge. Han færdedes blandt alle mennesker lige fra barerne i Nyhavn til stammer i Afrika og royale fester i kongehuset. Han elskede livet til søs og havde mange tatoveringer, som han gerne viste frem. Den stil er smykkerne fra Frederik IX kraftigt inspireret af. For selvom designet er både tidløst og smukt, materialerne er af højeste kvalitet, og alle smykkerne er håndlavede, så appellerer de også til de fleste – både i udseende og pris. Alle skal nemlig have mulighed for at eje et smykke fra Frederik IX Studios.


Ordentlighed og smykker med lang levetid

Alle smykkerne fra Frederik IX er, ud fra et princip om ordentlighed, lavet af 100 % genanvendelige ædelmetaller, der fremskaffes efter etisk korrekt standard fra samarbejdspartnere, som alle er medlem af Responsible Jewellery Council (RJC). Når du køber et smykke, tilbydes du genforgyldningsservice og konkret vejledning til, hvordan du forlænger levetiden på dine smykker, så du måske endda kan give dem videre til næste generation. Hver gang du handler i webshoppen, optjener du 20 % i cashback.