Hungry.dk

Optjen 15 % første gang og 2 % hver gang herefter
Optjen
15 %

Brug sommeren på noget andet end madlavning
De varme sommerdage indbyder til at være længe ude, og efter en eftermiddag på stranden eller i havnebassinet kan det være svært at sætte sig op til det helt store i køkkenet. Heldigvis er der masser af muligheder, når det kommer til lækker sommermad – også den hurtige af slagsen. Med Hungry finder du de mange muligheder i dit nærområde samlet på ét sted – og her kan du gøre brug af dine fordele samtidig.

Takeaway fra mere end 2.000 restauranter
På Hungry.dk kan du bestille mad fra en lang række tilmeldte restauranter, der laver saftige burgere, klassiske pepperoni-pizzaer, sunde sandwiches, lækker sushi og meget mere. Madstederne er fordelt over hele landet, så du burde kunne finde en spændende menu nær dig. Måske endda et sted du ikke kendte i forvejen?

Optjen 15 % første gang
At bestille mad via Hungry er ligesom det bør være – supernemt. Indtast din adresse, og se alle restauranterne nærmest dig. Der er ofte ugentlige tilbud, hvor du fx kan spare 20 % på din ordre fra den lokale thai-restaurant eller være heldig at finde en Hungry deal, hvor du får en særmenu til en god pris. Du optjener hele 15 % i cashback, første gang du bestiller mad via Hungry.dk og 2 % hver gang herefter.