Få en unik Michelin-oplevelse hos formel B

Optjen op til 10 % cashback

Anmelderrost og prisvindende restaurant

For enden af Valbybakke ligger den prisvindende Michelin-restaurant formel B. Her er den hvide dug taget af bordene, men der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Der er et helt særligt fokus på håndværk, tilsmagning og fremragende råvarer, der hovedsageligt leveres fra danske småproducenter med respekt for naturen og bæredygtighed.

Du finder et dynamisk menukort med omkring 20 småretter, som restauranten løbende udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Derudover tilbyder de en 6 retters formel B menu, som er et perfekt match til mindre selskaber.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

 

Folkene bag 

Kristian Arpe-Møller & Rune Amgild Jochumsen var blot i starten af 20’erne, da de overtog formel B, og har siden 2003 været en del af toppen af dansk gastronomi. Efter 15 år med en restaurant i international topklasse, har de opnået en erkendelse, der ikke længere handler om stjerner og omtale. Sammen har de fundet frem til det, der giver dem glæde, og som afspejler deres tilgang til gastronomi – den enkle, den ærlige og den uprætentiøse.

Besøg Formel B, og optjen 10% med dit tilmeldte VISA kort.

Dage
:
Timer
:
Min
:
Sek