Moods

Optjen 9 %, hver gang du handler
Optjen
9 %

Når der er udsalg, ved de fleste lige præcis, hvor de skal gå hen for at få deres yndlingssko eller favoritkjoler til ekstra nedsat pris. Men hvad med alt det andet? Nye møbler, opbevaring, badetekstiler og køkkenudstyr? Det finder man med stor sandsynlighed på Moods.dk.

Cool, klassisk og skævt design

Moods har alt til hjemmet, udelivet og rejsen. Udvalget spænder lige fra stander-, bord- og væglamper til lænestole, lys og laptop-udstyr, og det hele er nøje udvalgt til sortimentet. Designet er både cool, klassisk, skævt og trendy, og heldigvis har Moods også den holdning, at de seneste tendenser ikke nødvendigvis behøver at koste en formue – ikke i januar og heller ikke resten af året.

Fri fragt og 100 dages returret

Produkterne på Moods.dk kommer især fra stilfulde, danske brands som Ferm Living, Gejst, HAY, Woud og mange flere. Det sikrer, at alle der er på udkig efter moderigtigt, nordisk design ikke kommer til at gå forgæves. Alle ordrer på mere end 399,- giver desuden fri fragt til pakkeshop, og Moods giver hele 100 dages fuld returret på alle ikke-nedsatte varer.

Husk, at du optjener 9 % hver gang du handler hos Moods.