RetNemt

Optjen 2 %, hver gang du bestiller
Optjen
2 %

Nem, sund og varieret aftensmad
Der er mange fordele ved måltidskasserne fra RetNemt. Det er sundere, fordi du slipper for den hurtige fastfood og impulskøb af chokolade og slik, når du handler. Det er mere varieret, fordi RetNemt har mere end 800 forskellige opskrifter at tage af. Og frem for alt så er det nemmere, fordi det hele leveres til døren og kun tager en halv time at gøre klar.


Vælg mælkeprodukter fra eller slip for selleri
Med RetNemt designer du din egen måltidskasse, så den passer perfekt til dig og din familie. Du modtager en mail ugen før med et menuforslag, men i modsætning til andre måltidskasser har du muligheden for at ændre i planen. Du kan allerede på forhånd klikke mejeriprodukter eller selleri fra, så du slipper for ting, du er allergisk over for – eller bare ikke kan lide.


100 % tilfredshedsgaranti og helt uforpligtende
Der er ingen binding, når du bestiller måltidskasser hos RetNemt. Du kan sagtens sætte dit abonnement på pause, melde det helt fra eller bare prøve en enkelt kasse, hvis det er det, du har lyst til. Der er 100 % tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at hvis en råvare ikke lever op til dine forventninger, så godtgør RetNemt dig varens værdi – uden at du behøver returnere noget. Du optjener 2 % i cashback, hver gang du bestiller måltidskasser fra RetNemt.