Simple Feast

Optjen 10 % hver gang
Optjen
10 %

Prøv en sundere og mere klimabevidst aftensmad
Simple Feast vil gerne hjælpe danskerne med at redde planeten. Det lyder måske lidt frelst, men et skift til en plantebaseret kost kan nedbringe klimaaftrykket med hele 60-80 %. Derfor sagde Simple Feast i 2017 farvel til kødet og velkommen til en eksplosiv verden af planter og smag. Med deres måltidskasser gør de det nemt at vælge en kost, der både er sund for dig og for klimaet. I måltidskasserne er alle ingredienser desuden fra økologiske avlere og dyrket uden kunstige sprøjtemidler og med respekt for jorden.

Fra kassen til spisebordet på 15 minutter
Bare fordi det er sundt, behøver det ikke tage hele aftenen. Måltidskasserne fra Simple Feast indeholder 3 dages aftensmad til det antal personer, du på forhånd har valgt. Det hele er økologisk, pakket i bæredygtig emballage, og det tager kun 15 minutter at lune retterne og servere dem. Vælg mellem de lækre klassikere i Family Feast-kassen for hele familien, eller prøv den eventyrlige sæsongastronomi i Season Feast med vægt på nye smage.

Få rabat på dine måltidskasser med den eksklusive rabatkode
Prøv Simple Feasts plantebaserede og 100 % økologiske måltidskasse fra nogle af landets bedste kokke, og optjen 10 % i cashback, hver gang du bestiller. Oven i den almindelige cashback kan du lige nu spare op til 300 kr. på dine første fire måltidskasser fra Simple Feast med rabatkoden FORK.

Du kan desuden altid se ugens menu på simplefeast.com, så du ved, hvad du kan glæde dig til. Prøv også Essentials – de 100 % økologiske plantebaserede basisprodukter, der er frisklavet på bestilling og leveres lige til døren.