Smarteyes

Optjen 5 %, hver gang du handler
Optjen
5 %

Kvalitetsbriller i skandinavisk design
Det skandinaviske design er hjertet i Smarteyes’ forretning. Grundholdningen er, at det skal være sjovt at købe briller og udforske sit brillelook. Derfor har optikerkæden et helt enkelt priskoncept med faste priser på enkelt- og flerstyrkebriller inklusiv frit valg mellem alle stel, uanset om du skal bruge enkelt- eller flerstyrkeglas. Der kommer hele tiden nye spændende stel og kollektioner i butikken designet af Smarteyes’ egne designere med et unikt øje for tidens trends.

Fejr foråret med forandring
Smarteyes’ nyeste brillekollektion ‘The Originals’ er en hyldest til foråret og forandringens tid. Kollektionen med en række signaturstel er til dig, der sætter pris på kvalitetsdesign. Find inspiration i kollektionen, og udforsk dit look med et eller flere nye stel. For hvorfor kun nøjes med ét stel, når du kan fejre foråret og forny din stil med flere. Se hele kollektionen her.

Book en gratis synstest med din rabatkode
Hos Smarteyes vil de gerne gøre lidt ekstra for dig som medlem af Spar Nord cashback. Derfor kan du booke en synstest helt gratis. Du skal blot bruge koden “Designerbriller”, når du booker din synstest online. Som medlem af Spar Nord cashback optjener du desuden 5 % i cashback på alle dine regninger hos Smarteyes. Se alle butikker, vi samarbejder med, her.