Take Offer

Optjen 5 % i cashback, hver gang du booker.
Optjen
5 %

Solferier, storbyrejser og spændende ophold til særpriser
Take Offer opfylder danskernes rejsedrømme til fordelagtige priser. Her finder du storbyferier til en lang række spændende hovedstæder og kulturskatte i hele Europa og hyggelige miniophold på danske slotte, hoteller og kroer. Du kan også finde din næste solferie og lade Take Offer stå for både fly, bagage, overnatninger og så mange tilvalg, som du har lyst til.

Find inspiration til din næste rejse
Take Offer er primært kendetegnet ved, at der altid er tidsbegrænsede kampagner med store besparelser på populære feriedestinationer og miniophold. Savner du inspiration, kan du gå på opdagelse i Take Offers rejseunivers, hvor du kan læse om mad, drikke og oplevelser på alt lige fra Fuerteventura til Falster.

Spar stort på slots- og hotelophold
Lige nu kan du booke igennem Take Offer og få eksklusive priser på ophold på Apollos nye sportresort, Aqua Vista, i solrige Egypten, på det femstjernede Grand Elysée Hamburg – et af Hamborgs bedste spahoteller – og Mortens Kro i den gamle romantiske bydel i centrum af Aalborg, blandt kultur, shopping og madoplevelser. Uanset hvad du falder for, kan du glæde dig over at optjene 5 % i cashback.