Telmore

Optjen op til 15 % cashback

Stream løs, og spar penge med Telmore

Som kunde hos Telmore har du adgang til TDCs netværk, der er med til at sikre abonnenterne Danmarks bedste dækning. Fra september har du endda mulighed for at få det lynhurtige 5G netværk, der sikrer dig endnu hurtigere hastighed, når du streamer serier, lytter til musik og læser dine nyheder! Derudover giver Telmore Play adgang til de bedste streamingtjenester, så du kan samle al din underholdning på ét abonnement til en bedre pris!

Få Netflix, TV 2 Play og HBO og mange flere med i dit mobilabonnement


Med Telmore Play får du timevis af streaming og underholdning i form af film, serier, musik og bøger – både for børn og voksne. Du kan nemlig tilvælge de mest populære streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic, TV 2 Play, Bookmate og Viaplay til dit abonnement og dermed spare masser af penge hver måned ved at have alt samlet ét sted. Du kan vælge imellem flere pakker, så du sikret et abonnement, der passer til præcist dine interesser og behov.


Om du vælger Telmore for netværket, underholdningen, den gode service eller prisen er op til dig. Uanset hvad optjener du cashback på dit abonnement – hver eneste måned.