Tivoli

Få 15 % cashback, når du benytter det særlige link.

Hele Danmarks favoritforlystelser
Danmark er velsignet med en lang række sjove, spændende og flotte forlystelsesparker. Men ingen af dem har helt samme status som Tivoli i København. Her har besøgende fra hele landet igennem generationer lagt vejen forbi for at prøve vilde forlystelser eller gå afslappende ture i den hyggelige have, der altid er smukt pyntet i årstidens farver. Der er masser af spændende events på programmet, og du kan se påskens begivenheder lige her.

Magiske påskeoplevelser i Tivoli
Tag på et påskeeventyr i haven, hvor de fantastiske oplevelser står i kø. Tivoli skyder d. 8. april påsken i gang med et fortryllende åbningsfyrværkeri, og du og dine kære kan opleve bløde påskelam, farverige påskeæg og hele 20.000 påskeliljer indtil d. 18. april. Prøv de mange sjove forlystelser, og lad børnene blive udfordret med spændende æggejagter rundt i haven. Når sulten melder sig, kan I nyde en påskefrokost ud over det sædvanlige hos et af Tivolis skønne spisesteder.

Brug dine fordele på entré og turpas
Som medlem af Spar Nord cashback får du fordele, hver gang du køber entrébilletter, turpas, turpas plus og Tivolikort (forhenværende årskort) til Tivoli. Alt, du skal gøre, er at klikke dig ind via knappen nedenfor og bruge koden “tivoli2022”, når du bestiller. Det er meget vigtigt, at du benytter dig af præcist dette link, da det er din eneste adgang til fordele i Tivoli.