Vinspecialisten

Optjen 3 %


Kærlighed og passion for kvalitetsvine og spiritus

Hos Vinspecialisten H.J Hansen Vin, Danmarks største leverandør af kvalitetsvine og spiritus, finder du mere end 2.000 forskellige produkter fra hver en afkrog af verden. Sortimentet af vine spænder bredt og omfatter alt fra små kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante franske vingårde samt italienske producenter med rødder helt tilbage fra middelalderen.


International repræsentation af spiritus

Er du på udkig efter en spiritus, der er udover det sædvanlige, så er Vinspecialisten det helt rigtige sted at lede. Blandt sortimentet finder du et stort udvalg af spiritus med et væld af forskellige smagsretninger. Prøv en af de skønne aromatiske whiskyer fra Glenfarclas eller en Tequila fra Don Julio – en af verdens mest eksklusive og respekterede tequilaproducenter fra Mexico, som er Tequilaens moderland.

Et bredt sortiment af vine til enhver lejlighed

Hos Vinspecialisten finder du både de gode hverdagsvine og de ypperste vine i verden. Er du på udkig efter en helt særlig flaske at give i julegave, er det således det helt rette sted at lede. Du optjener 3 % cashback i en lang række af Vinspecialistens butikker, som er fordelt over hele landet. Se hvilke butikker, du kan optjene cashback i her.