ZENZ

Optjen 7 % i alle saloner og i webshoppen

ZENZ er Danmarks største grønne frisørkæde

Siden den første ZENZ-salon åbnede tilbage i 1999, har den populære frisørkæde udmærket sig ved at have helt særligt fokus på miljø og sundhed. ZENZ har udviklet deres egen serie af Svanemærkede og AllergyCertified produkter, som anvendes i alle ZENZ-salonerne. Hårfarverne, som benyttes, er så milde, at de kan bruge både af allergikere og gravide. Hos ZENZ kan du derfor være 100 % sikker på, at der er fokus på din sundhed.

Unikt håndværk og fokus på kvalitet

Hos ZENZ er der stort fokus på kvalitet og solidt håndværk og frisørkæden har, gennem tiden, vundet adskillige priser for det gode håndværk, der karakteriserer alle kædens saloner samt for arbejdet med at udvikle de sunde og bæredygtige produkter, som bruges i alle salonerne. Find dig godt tilrette i frisørstolen hos ZENZ, og lad de dygtige frisører sørge for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du nyder en friskbrygget økologisk kaffe eller te.  

Besøg webshoppen, og forkæl dig selv eller andre med de lækre produkter fra ZENZ Organic

I Zenz webshop kan du købe luksuriøse skønhedsprodukter, der fremhæver naturlig skønhed uden at skade mennesker eller miljø. Du finder et stort udvalg af lækre og bæredygtige hårprodukter, milde og allergivenlige cremer samt naturlige makeup-produkter uden tilsætningsstoffer. Alle produkterne er udviklet af top frisører og testes på daglig basis af frisører, stylister og makeup-artister verden over. Denne knowhow og passion danner grundlag for den ekstremt høje kvalitet og multifunktionalitet, du vil opleve i alle ZENZ Organics produkter.


Husk, at du optjener 7 % i cashback hver gang du besøger ZENZ frisørsaloner og når du køber lækre produkter i webshoppen.