Ja, du kan til hver en tid slette din cashback-konto. Du sletter din konto ved at sende os en e-mail på [email protected]. Bemærk dog, at såfremt du sletter din konto, vil du ikke have mulighed for at genaktivere kontoen senere hen. Ønsker du at blive bruger af cashback igen på et senere tidspunkt, skal du tilmelde dig på ny, og din eventuelt optjente cashback på din slettede konto vil være tabt.