Kokkeriet

Optjen op til 8 %
Butik
Restaurant & café

Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant beliggende i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Sammy Shafi opkøbte i 2001 restauranten og har siden fungeret som daglig leder og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.

Kokkeriets gastronomi er særligt kendt for at imponere, overraske og helst chokere sine gæster. Der er stor fokus på hver eneste individuelle smag, duft, konsistens og detalje i hver ret. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænkte den gastronomiske arv, vi som danskere er vokset op med, og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med sit eget unikke udtryk.

Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant beliggende i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Sammy Shafi opkøbte i 2001 restauranten og har siden fungeret som daglig leder og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.

Kokkeriets gastronomi er særligt kendt for at imponere, overraske og helst chokere sine gæster. Der er stor fokus på hver eneste individuelle smag, duft, konsistens og detalje i hver ret. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænkte den gastronomiske arv, vi som danskere er vokset op med, og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med sit eget unikke udtryk.