Gastromé

Optjen op til 10 %
Butik
Restaurant & café

NORDISK GASTRONOMI I CHARMERENDE OMGIVELSER

Gastromé er en intim og hyggelig Michelin-restaurant med plads til 40 gæster. Restauranten ligger i Latinerkvarteret i en af Aarhus’ ældste gader, omgivet af byens brosten og baggårde. Menuen afspejler altid årstiden og råvarerne stammer fra havet, skoven og restaurantens egen have på to tønder land blot 8 km fra restauranten, hvor der dyrkes urter, rodfrugter, bær, æbler og andre årstidsbestemte og altid usprøjtede afgrøder.

Få en kulinarisk Michelin-oplevelse
I 2020 blev Gastromé tildelt en Michelin-stjerne med ordene: “Refined, complex cooking showcases top-notch seasonal produce and modern techniques”. Gæsterne vil, ifølge de to århusianske kokke og restaurantdrivere, Søren Jakobsen og William Jørgensen, få en oplevelse af et “gourmetpræget landkøkken med en smag af byens brosten”.

Klassisk innovativt køkken
Udtrykket og fortolkningen af maden og vinen på Gastromé, er ligeledes præget af de to kokkes filosofi om at eksperimentere i et klassisk innovativt køkken helt uden begrænsninger. Alle vine og øl på menuen er nøje udvalgt og blandt udvalget finder du både økologiske og biodynamiske retter, mens langt de fleste krydderier og urter er opdyrket i og omkring Vilhelmsborgskoven. Nyd en middag, udover det sædvanlige, og få glæde af dine fordele.

NORDISK GASTRONOMI I CHARMERENDE OMGIVELSER

Gastromé er en intim og hyggelig Michelin-restaurant med plads til 40 gæster. Restauranten ligger i Latinerkvarteret i en af Aarhus’ ældste gader, omgivet af byens brosten og baggårde. Menuen afspejler altid årstiden og råvarerne stammer fra havet, skoven og restaurantens egen have på to tønder land blot 8 km fra restauranten, hvor der dyrkes urter, rodfrugter, bær, æbler og andre årstidsbestemte og altid usprøjtede afgrøder.

Få en kulinarisk Michelin-oplevelse
I 2020 blev Gastromé tildelt en Michelin-stjerne med ordene: “Refined, complex cooking showcases top-notch seasonal produce and modern techniques”. Gæsterne vil, ifølge de to århusianske kokke og restaurantdrivere, Søren Jakobsen og William Jørgensen, få en oplevelse af et “gourmetpræget landkøkken med en smag af byens brosten”.

Klassisk innovativt køkken
Udtrykket og fortolkningen af maden og vinen på Gastromé, er ligeledes præget af de to kokkes filosofi om at eksperimentere i et klassisk innovativt køkken helt uden begrænsninger. Alle vine og øl på menuen er nøje udvalgt og blandt udvalget finder du både økologiske og biodynamiske retter, mens langt de fleste krydderier og urter er opdyrket i og omkring Vilhelmsborgskoven. Nyd en middag, udover det sædvanlige, og få glæde af dine fordele.