Optjen cashback hos flere hundrede butikker, restauranter og webshops

Vores flere hundrede partnere belønner dig automatisk, når du handler hos dem. Her kan du se vores nyeste kampagner og et udvalg af de allermest populære partnere lige nu.

Nye partnere Se flere

Mere værdi i hverdagen Se flere

Restauranter Se flere

Bliv inspireret

Just Eat

Med Just Eat er du altid kun få klik væk fra dampende varm pizza, frisk sushi eller sprøde snacks.

Otto Suenson

Otto Suenson forhandler vine fra den autentiske, hårdtarbejdende vinbonde, der producerer flasker af højeste kvalitet.

Craft Makers Collective

Køb spændende øl fra mikrobryggerier, eller udforsk det store udvalg af danskproduceret spiritus.

Zwilling

Forkæl dit køkken med nye, skarpe knive fra Zwilling, der i næsten 300 år produceret knive og køkkenudstyr af topkvalitet.

C More

Se spændende film og populære serier med C More. Lige nu får du abonnementet til unik fordelspris på kun 29 kr./md. de første 6 måneder.

Landal Greenparks

Med Landals 7 ferieparker kan du tage på ferie i Danmark og nyde godt af skøn natur, kultur og masser af aktiviteter for hele familien.

Frederik Bagger

Gør din borddækning endnu smukkere, og udforsk Frederik Baggers designunivers med miljøvenlige krystalglas til enhver lejlighed.

ZENZ

Zenz er Danmarks største grønne frisørkæde. Nyd en kop kaffe eller te og en topprofessionel behandling, der har omtanke for dig og miljøet.

Carré

Mangler du en gave til konfirmanden? Giv et ikonisk smykke, der kan blive til et særlig minde fra dagen. Du finder et stort udvalg hos Carré.

Cykelexperten

Hos Cykelexperten finder du et kæmpe udvalg af kvalitetscykler, der alle leveres 100 % samlet og med hele 6 års garanti.